Foglalás
Close

Guest reviews

Our guests rated the hotel after departure. You can read these ratings here.

3.9

Based on 15 reviews

40%(6 ratings)
33%(5 ratings)
13%(2 ratings)
7%(1 ratings)
7%(1 ratings)
se še gradi toda ok
iz Family travel 2022-08-11 12:49:38
Très bien !!! Je recommande vivement.
Gaby Family travel 2022-08-09 23:11:58
Great stay, pleasant staff, dinner could have more options. Overall it was great stay
Ivana Single travel 2022-08-09 22:00:03
Good and clean appartment and comfortable wellness
Hendry Family travel 2022-08-07 14:10:32
Zelo lep hotel in prijazno osebje. Bazeni odlični, topla voda, tobogani za otroke! Hrana dobra. Zelo lepo sva se s hčerko imeli pri vas. Še pridemo!
Tina Ž. Family travel 2022-08-05 11:08:19
nice and clean room.
friendly and helpful personnel
beno Romantic travel 2022-07-26 13:41:40
Overall very good stay due to low number of guests. Though many things could be improved and hotel could become more guest orientated
with friendlier and more wellcoming staff.
Domen Family travel 2022-07-22 08:41:29
Apartmajsko naselje je zelo lepo urejeno.
Apartma izredno čist, brez najmanjših pripomb. Vsa oprema za kuhanje, žar plošča, mikrovalovka, čistila...
Do mansarde, spalnih prostorov, vodijo lepe hrastove stopnice (otroka zelo navdušena).
Odzunaj skrbno urejena zasebna terasa. Vidi se da je vložen trud v obnovo z prihodom novega lastnika. Ker smo bivali glih med zaključkom obnove, žal ni bil še odprt bazen z nafto.
Od Hotela je par sto metrov do centra mesta in njegovih znamenitosti. Neskončnih, peš in kolesarskih, urejenih poti. Nepozabna Vinska turistična cesta čez Lendavske gorice, Vinarium in prelepe vinske kleti.
Zelo prijazni receptorji poskrbijo za zadovoljstvo gostov ( g. Marko, g. D. Kepe, ga. I. Simonka..)
Da ne pozabim na gospoda, ki opravlja delo reševalca iz vode..ta pravi možakar. Skrbi za red in urejenost kopališč., čistost vode...
Komaj čakamo na ponoven obisk Term v deželi srčnih ljudi.
Mateja S. P. Family travel 2022-07-04 20:25:47
Due to problems with the gas supply we were moved from hotel to the apartment. The app is ok- there is a lack of cutlery and glasses. Unfortunately The indoor pool areas are dirty, as is the water. The staff is friendly
The bar next to the hotel is closed from 19:00. There is no other catering offer.
BV Romantic travel 2022-06-29 15:07:53
Great stay for the families with kids. The property has swimming pool (outdoor) with toys and stuff; plus the indoor swimming pool.
Andrei Family travel 2022-06-29 08:55:22
Average
Average Romantic travel 2022-06-28 11:07:58