Foglalás
Bezár

Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek a Thermal Resort Lendava minden előfizetőjére (vendégére) vonatkoznak, aki szállodát, apartmant vagy egyéb szolgáltatást rendelnek maguknak vagy szerződéses partnereiknek. Az ügyfél és a Thermal Resort Lendava (Terme Lendava d.o.o.) között szerződéses jogviszony jön létre, amely abban a pillanatban jön létre, amikor az üdülőhelyre szállásfoglalásra, étkeztetési szolgáltatásra vagy tárgyalóhelyiség bérlésére irányuló kérelem érkezik, akár telefonon, e-mailben vagy bármely más módon. online foglalási portál. Ezzel úgy kell tekinteni, hogy a vendég teljes mértékben elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket.

Bejelentkezés: érkezés napján 14 órától

Kijelentkezés: indulás napján 10 óráig

Korai bejelentkezésKorai bejelentkezés esetén az érkezés napján 8:00 órától a napi szobaár 50%-a kerül felszámításra.

Későbbi kijelentkezésKésői kijelentkezés esetén az elutazás napján 18:00 óráig a napi szobár 50%-a kerül felszámításra.

Kérjük, mindig ellenőrizze előre, hogy lehetséges-e későbbi indulás, valamint korai érkezés a szálláshelyről. Ezek a szolgáltatások csak az Üdülőközpont előzetes jóváhagyásával lehetségesek, és a szállásegységek aktuális rendelkezésre állásától/foglaltságától függenek.

A foglalás költségeA foglalás garantálásához a foglaláskor meghatározott fizetési szabályzat érvényes. Amennyiben külön fizetési szabályzat nincs úgy a foglalást a foglalást követő 5 munkanapon belül 50% előleggel kell garantálni.

Egyedi foglalások törléseA foglalás érkezés előtt 7 nappal kötbérmentesen lemondható.

7-3 napon belüli lemondás esetén 50% kötbér fizetendő.

2 napon belüli lemondás ill. no-show esetén 100% kötbér fizetendő.

Gyermekek és pótágyakGyermekek 3,99 éves korig ingyenesek.

Az üdülőhelyen lehetőség van kiságy bérlésére (maximum 1 db lehet minden szállodai szobában). Egy kiságy ingyenesen áll rendelkezésre. Szobafoglaláskor babaágyat is le kell foglalni. A kiságyak száma korlátozott.

4-11,99 éves gyermekek 50% kedvezményt kapnak az éjszakánkénti árból, szülőkkel egy szobában, főágyon vagy pótágyon elhelyezve.

Házi kedvencekHáziállat nem megengedett a szállodában.

Háziállat bevihető az apartmanokban és a kempingben. Háziállat felár az apartmanban 15,00 € naponta, a táborban 5,00 € / nap. Foglaláskor jelezni kell, hogy a vendégek kisállattal is érkeznek.

BankkártyákA szálloda az alábbi hitelkártyákkal fogad el fizetést:

  • Vísa
  • Euro / Mastercard
  • Maestro
  • American Express

A Thermal Resort fenntartja a jogot, hogy foglaláskor, a vendég érkezése vagy bármely szállásegységben való tartózkodása előtt bármikor előzetesen zároljon egy hitelkártyát.

Amennyiben a vendég vagy ügyfél vissza nem térítendő foglalásra, úgynevezett vissza nem térítendő foglalásra fizet elő , az Üdülőhely a teljes foglalási érték 100%-át azonnal levonja a megadott hitelkártyáról. Az ilyen foglalás nem törölhető vagy módosítható ingyenesen. Lemondás vagy a vendég meg nem érkezése esetén a Thermal Resort az összes pénzt visszatartja, és semmi esetre sem adja vissza a vendégnek vagy az ügyfélnek.

DohányzóA szlovén jogszabályokkal összhangban a Thermal Resort Lendava a nemdohányzás irányelve szerint működik a szálloda teljes területén, amely magában foglalja az összes szállodai szobát és lakosztályt, éttermeket, nyilvános belső tereket, közös helyiségeket és folyosókat. Azoknak a vendégeknek, akik nem követik az utasításokat és dohányozni fognak a helyiségben, 200,00 € takarítási díjat kell fizetniük, amely tartalmazza a kárpitozott bútorok, padlók, függönyök és a tér alapos tisztítását. Dohányozni csak a nyitott szabadtéri területeken szabad. Kérjük, előre tájékozódjon, hol vannak ezek a helyek. A szálloda recepciója a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Megértésüket és toleranciájukat köszönjük.

ParkolásA parkolóhelyek minden vendég számára ingyenesek. A szálloda közvetlen közelében találhatók - a szálloda előtt vagy mellett, az apartmanok és a kemping közelében. Korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre – parkolóhely foglalás nem lehetséges. Az esetek túlnyomó többségében mindig van elég üres parkolóhely. A szálloda nem vállal felelősséget a szálloda parkolójában lévő autókban keletkezett károkért.

BiztonságAz üdülőhely bármely helyiségében, különösen a szállodai szobákban és apartmanokban tilos tűzveszélyes tárgyakat, veszélyes tárgyakat és másokra veszélyt jelentő tárgyakat tárolni , és ezáltal az emberi életet és egészséget veszélyeztetni. Tilos a szállásegységeket nem jogi célokra használni.
Az üdülőhely nem vállal felelősséget a vendég pénzének, ékszereinek vagy egyéb értékeinek/értékpapírjainak elvesztéséért, sérüléséért vagy elvesztéséért, ha azokat nem tárolták biztonságosan a szállodai széfben vagy a vendégek rendelkezésére álló széfben.

Szállodai ingatlanA vendég köteles gondoskodni az egész üdülőhely vagyonáról . Ingatlan elvesztése vagy megrongálódása esetén az üdülőhely vagyonának elvesztése vagy megrongálódása esetén az árlistában szereplő károk költsége a vendéget terheli . A vendég felelősséggel tartozik a látogatóinak az üdülőhely területén történt minden cselekedetéért, valamint a családtagok, látogatók által okozott károkért. Az üdülőnek jogában áll a vendég távozása után is kárt felszámolni a vendégtől, ha azt a vendég okozta, de azt elutazáskor vagy tartózkodása alatt a recepción nem jelentette be. Amennyiben az üdülőközpont információval rendelkezik a vendég hitelkártyájáról, fenntartja magának a jogot, hogy távozáskor azonnal megterhelje a vendéget, és levonja a pénzt a kártyáról. Ez vonatkozik a minibár cikkek és egyéb készletek használatára is - ha olyan vendég távozik, aki nem jelentette be a minibár cikkek fogyasztását, vagy kiderül, hogy készletet lopott, az üdülőhely azonnal kifizeti a vendég hitelkártyáját.

Adatvédelem és titoktartásA Thermal Resort Lendava betartja a titoktartási szabályokat, és a személyes adatok védelmének megfelelően jár el. Az üdülőhely személyes adatokat kérhet a vendégről a vendég érkezése előtt, valamint érkezéskor vagy a vendég üdülőhelyi tartózkodása alatt . Az üdülő a következő személyes adatokat kérheti a vendégekről: a vendég vezeték- és vezetékneve, születési dátuma, személyes címe, állampolgársága, személyi igazolványa vagy útlevélszáma, elérhetőségei, a vendégek érkezésének és távozásának dátuma, valamint a hitelkártya adatai. Ugyanez az információ kérhető minden kísérő vendégtől. A vendégek személyes adatait szobafoglaláshoz, fizetéshez és vendégregisztrációs bejelentéshez használjuk fel – melyeket törvény írja elő. A vendégek személyes adatai a szállodai szolgáltatások minőségének javítására és a piackutatásra is felhasználhatók. Kivételes esetekben az információkat Szlovénia vonatkozó jogszabályai által meghatározott harmadik feleknek is át lehet adni.

Idegenforgalmi adó információAz idegenforgalmi adó, amelyet néha városi adónak is neveznek, a szlovén törvények értelmében kötelező pótdíj. Minden turistára vonatkozik, aki Lendva városába látogat és ott tölti az éjszakát. Idegenforgalmi adót minden vendég a szállodába ill. szállásadó. Ennek összege 1,94 € személyenként, a gyerekek 7 éves korig mentesülnek az idegenforgalmi adó fizetése alól, a gyerekek 7-18 éves korig és a tábor vendégei az idegenforgalmi adó 50%-át.
Az idegenforgalmi adó összege Lendva bármelyik szállodájában azonos, és nem tartalmazza a szoba alapárát.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK – harmadik felek (ügynökségek, közvetítők, partnerek)Az Általános Szerződési Feltételek a Thermal Resort Lendava minden előfizetőjére (vendégére) vonatkoznak, aki szállodát, apartmant vagy egyéb szolgáltatást rendelnek maguknak vagy szerződéses partnereiknek. Az ügyfél és a Thermal Resort Lendava (Terme Lendava doo) között szerződéses jogviszony jön létre, amely abban a pillanatban jön létre, amikor a szálloda megkapja az ügyféltől a szolgáltatás megrendeléséről szóló írásos visszaigazolást (elegendő e-mailben), és csak a szálloda. írásban e-mailben) erősítse meg. Ezzel úgy kell tekinteni, hogy a vendég teljes mértékben elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket.

A foglalás elérhetősége és áthelyezéseAz üdülőhelyen korlátozott számú szállodai szoba, lakosztály és kempinghely áll rendelkezésre. Bizonyos feltételek mellett kedvezményes áron elérhetők szállásegységek vagy csomagok, melyek száma korlátozott ill. általában egy-két szoba/csomag eladásáról van szó. Ezen az áron nagyobb számú szoba beszerzése nem lehetséges. Amennyiben a foglalás online vagy az OTA csatornán keresztül történik, több mint 5 szálláshelyre eltérő árak, lemondási és fizetési feltételek vonatkoznak. Hibák, előre nem látható helyzetek vagy műszaki meghibásodások esetén az Üdülő fenntartja a jogot, hogy a meglévő foglalásokat az üdülőhelyen belüli más szálláshelyekre utalja át, vagy a foglalást törölje, ebben az esetben a vendég a foglalás átadásával okozott pótdíjat nem fedezi.

Foglalás módosítása vagy törléseFoglalás módosításához vagy lemondásához forduljon közvetlenül a Thermal Resort Lendava szálloda recepciójához (E: reservation@wellnessresortlendava.com, T: 00386 (0) 2 577 44 13). Az ügyfél vagy vendég a foglalást legkésőbb 7 nappal a várható érkezés előtt módosíthatja vagy lemondhatja, amely a foglalási visszaigazoláson szerepel. Ha a foglalást meghatározott időn belül nem mondják le, vagy ha a vendég nem regisztrál az üdülőhelyen, az üdülőhely a teljes foglalás 100%-át felszámítja a vendégnek.

Abban az esetben, ha a foglaláskor nem adtak garanciaként hitelkártyát és a szállodai szolgáltatás ügyfele cég, intézmény, egyesület, szövetkezet stb. (aki üzletfelei és munkatársai nevében megrendeli a szolgáltatásokat), az Üdülő az ügyfelet (céget, intézményt, egyesületet, szövetkezetet stb.) ki nem fizetett foglalás esetén a teljes megélhetési költséget felszámítja. Az üdülőhelyet az ügyfél (cég, intézmény, egyesület, szövetkezet stb.) foglalásának teljes összege felszámítja abban az esetben is, ha a foglalást nem módosították vagy nem mondták le időben.

A vendég korai távozása esetén az üdülőhely nem köteles a vendég részére az éjszakai szállás értékét visszatéríteni.

Ezekre az általános szerződési feltételekre a szlovén jog az irányadó. A felek megállapodnak abban, hogy az esetleges vitákat a muraszombati kerületi bíróság rendezi.

Az ajánlatainkon és a weboldalon feltüntetett összes feltüntetett ár euróban (€, EUR) értendő, és tartalmazza az ÁFA-t.

Thermal Resort Lendava
2021. Február

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!